Om Frampeik

 
 

Frampeik er forskerlinjestudentenes egen konferanse. I 14 år har den blir arrangert hver høst og rullerer mellom byene Tromsø, Trondheim, Oslo og Bergen. Årets konferanse holdes i Tromsø på Norges Arktiske Universitet.

Frampeik er ment som en lavterskel konferanse hvor forskerlinjestudenter fra hele landet møtes for sosiale og faglige arrangementer. Her får du mulighet til å presentere prosjektet ditt og samtidig få tilbakemeldinger og spørsmål fra andre studenter innenfor ditt forskningsområde. Det er fritt frem for å presentere muntlig, poster eller begge deler. I tillegg til studentpresentasjoner inviterer vi anerkjente forskere til å holde foredrag for oss. På fredag og lørdag blir det sosialt opplegg, og generalforsamling på søndagen.

Følg med på nettsiden og facebook for mer informasjon utover sommeren. 

Sett av datoene 11.-13. oktober og bli med på en lærerik helg fylt med høyt faglig innhold og sosialt samvær!

Reisebeskrivelse

Det er tre måter å komme seg til Tromsø på; bil, buss eller fly. Sistnevnte er mest aktuelt for de fleste, hvorpå du lander på Langnes. Flyplassen ligger på øya, og både konferansehotellet og universitetet er en kort busstur unna med buss 40, 42 (billigst) eller flybussen. Det anbefales å laste ned bussbillett-appen Mobilett og ruteoversikt-appen Troms Reise for å best kunne navigere på øya..

Det faglige programmet vil foregå på Universitetet. Det er gode bussforbindelser til universitetet, for å komme seg dit tar man buss nr 20, 21, 33 eller 34 fra sentrum til busstoppet som heter UiT eller UNN (reiseappen nevnt lenger opp har oversikt over hvilke busser som går fra hvilke busstopp, samt kart). Det faglige programmet vil foregå på plan 6 i MH-bygget som ligger rett ved UNN, for å komme seg dit går man opp til gangstien vest for busstoppet UiT og følger denne nordover til man kommer til hovedinngangen. Fra UNN’s hovedinngang går man over veien og til venstre.